Posicionament web

Apliquem les últimes tècniques de SEO (Search Engine Optimization) per optimitzar la teva web per tal que es trobi dins de les primeres posicions dels cercadors online per aconseguir augmentar les visites web i millorar la taxa de conversió.

Aconsegueix millorar el posicionament orgànic de la teva web per obtenir més visibilitat i desmarcar-te de la teva competència.

Per millorar el posicionament online, a part del SEO també es poden realitzar campanyes de pagament per click, SEM (Search Engine Marketing).

[list_icon list_text=”Anàlisis de la competència.,Detectar els criteris de cerca utilitzats pels usuaris.,Estudi de les paraules claus de cada sector.,Creació de link building.,Optimització de la teva pàgina web i del codi font.,Creació de campanyes SEM.” icon=”metrize” icon_metrize=”check” icon_color=”#55c1de”]
[vc_wp_custommenu nav_menu=”44″][vc_cta_button call_text=”” position=” rev” title=”Contacta’ns!” href=”https://thebrandersgirona.com/contacte” color=”#55c1de” font_color=”#ffffff”]