Impressió i producció

Oferim un servei complet als nostres clients, per això portem a terme la gestió i la producció de qualsevol element de comunicació visual. Dissenyem i instal.lem suports gràfics amb la màxima professionalitat, i assessorem en cada cas quins són els acabats més adequats, sempre tinguen en compte les últimes tendències del sector de la comunicació gràfica i retolació.

visualtecnic_targetes

Impressió de targetes, fulletons, catàlegs i suports gràfics, en general. També, realitzem impressió digital i en gran format amb la màxima qualitat fotogràfica, com lones, banderoles, vinils, etc.

lightbox-568x320

Retolació comercial d’aparadors, despatxos i cotxes. Instal.lació de rètols i cartells de metacril.lat , lluminosos, lletres corpòrees i senyalitzacions informatives.

lens-515480_1280

Serveis fotogràfics i audiovisuals enfocats des de fotografies de productes i d’estudi fins fotografia d’esdeveniments com vídeos de marketing viral, vídeo corporatius i de producte.

cristal6000_02-568x320

Realitzem instal.lacions especials, tal com estands, fires, exposicions, muntatges permanents, rètols a gran format i aparadors amb expositors led.