Qui som les Branders?

Hauràs de llegir una mica per saber-ho

Hola! Som la Clara i la Lucía, actualment conegudes com les Branders. Som amigues, còmplices, companyes de carrera, de mooltes aventures,  i ja fa uns anyets sòcies de l’Agència Marketing Digital Girona: The Branders Girona.

Ens encanta celebrar els aniversaris amb a tope de dolços, tot i ser més de salats, ens agrada llegir, anar a buscar el cafè de mig matí al bar  i per suposat els sopars d’empresa!

Podem dir que The Branders va néixer de la voluntat de dues amigues d’empendre un camí per elles mateixes, de vegades amb algunes pedretes, però cap que no s’hagi pogut saltar o rodejar 😉 sempre impulsades per la passió per la comunicació i el màrqueting digital.

Ens definim com una agència de marketing online, disseny gràfic i comunicació dedicada a oferir assessorament, estratègies i resultats 360º.

Especialistes i amants de la comunicaió digital, ens convertim en cada projecte en expertes consultores de marketing i comunicació, gràcies a la nostra visió analítica i estratègica. Centrem els nostres esforços a construir, adaptar i posicionar qualsevol negoci o marca a l’entorn digital.

Tenim un clar objectiu: implicació i compromís. Les teves il.lusions seran els nostres reptes, els teus dubtes seran les nostres solucions, les teves metes seran els nostres objectius i els teus èxits seran els nostres èxits.